Учител/ка по англиски јазик

За компанијата: Хелен Дорон е интернационална фрншиза за учење англиски јазик за деца повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Helen Doron
  • Активен до 06.12.2022
  • Позиција: Филолог/Преведувач
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.helendoron.mk/

За потребите на интернационална франшиза во Центарот на Скопје, се бара учителка по англиски јазик од Центарот или околината, Капиштец, Козле, Водно ...

Инфо на телефон: 070 98 44 35

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »