Продавач во пекара

  • Објавен пред 6 месеци
  • Пекара „Даша„
  • Активен до 08.12.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Се бара продавач/ка за работа во пекара во населба Аеродром, прва смена од 8 до 16 часот.

 

За повеќе информации контактирајте не на 072/512-760

КЛИКНИ