Content Writer

  • Објавен пред 3 недели
  • Divasy Labs
  • Активен до 01.08.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Доколу сте млади и амбициозни, имате желба за учење нови работи и одлично го познавате англискиот јазик овој оглас е за вас.

Отворени позиции: 1

Потребни вештини:

  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Одлично изразување и пишување на англиски јазик
  • Интерес во областа на Дигитален Маркетинг и желба за учење

Работно искуство не е потребно.

Работата е далечинска

Надомест: 15000 ден.

Доколку имате досега пишувано текст на англиски јазик и е објавен некаде ке се смета за предност ( испратете линкови од пост објавен на веб страница)

Испратете кратка биографија и пример од претходна работа на contact@divasy.com или аплицирајте тука на kariera.mk.

КЛИКНИ