Работник за перење на камиони

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

Сметководител со искуство - Гипсар - Водоинсталатер - Возачи - Возачи - Возачи

Дени Интернационал има потреба од вработување на:

Работник за перење на камиони


Заинтересираните кандидати да достават свои податоци на следниот e-mail: sonjad@deniint.com.mk

КЛИКНИ