Магацински работник

За компанијата: Инкофудс ДОО е трговско друштво, кое има водечка позиција на бугарскиот пазар во дистрибуцијата на стоки за широка потрошувачка. Инкофудс ДОО Скопје е дел од Инкофудс ДОО, основана во декември 2016 година. Во... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Инкофудс ДОО:

Возачи - доставувачи

Поради зголемениот обем на работа Инкофудс ДОО има потреба од магацински работник со следните работни обврски:

  • Спремање на роба за испорака по претходно добиени нарачки
  • Лепење декларации
  • Одговорност за робата која се спрема
  • Прием на роба во магацин
  • Вредна и одговорна личност
  • Подготвеност за тимска работа
  • Флексибилност
  • Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета за предност
  • Возачка дозвола Б-категорија ќе се смета за предност

Почетна нето плата од 27.000,00 ден.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »