Асистент за продажба во Тетово

 • Објавен пред 7 месеци
 • Moda Group
 • Активен до 22.02.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Тетово

(преземи го огласот како слика)

Салон за Текстил  "FASHION BRAND"  Тетово

За потребите на својот продажен салон во   PALMA MALL ул.Скопски Пат- Тетово  објавува: ОГЛАС, за вработување на:Асистент за продажба.

Заинтересираните кандидати можат да ги достават потребните документи: Кратка биографија со слика, на е-маил: info.fashionbrand@gmail.com 

Квалификаци

 • Возраст од 18- 35 години
 • Минимум средно образование
 • Способност за работа и комуникација со клиенти
 • Способност за тимско работење
 • Солидно познавање на работа со компјутер
 • Предходно искуство во трговија ќе се смета како предност
 • Познавање на други јазици

 

 

 

Saloni për Veshje  "FASHION BRAND" Tetovë,

Për nevojat e dyqanit të saj në PALMA MALL  Тетоve, shpall: KONKURS, për punësim të: Asistent(e) të shitjeve.

 

Kandidatët e interesuar mund të dorëzojnë dokumentet e nevojshme: Biografia e shkurtër me një foto, në e-mail: : info.fashionbrand@gmail.com 

 

Kualifikimet:

 • Mosha prej   18-35  vjet
 • Minimum shkollen e mesme
 • Aftesi per te punuar dhe per te  komunikuar me klientet
 • Aftesi per te punuar ne nje ekip
 • Njohuri solide e punes me kompjuter
 • Njohja e gjuheve tjera

 

КЛИКНИ