МАГАЦИОНЕР

За компанијата: Ариљеметал ДОО опфаќа производи изработени според најстрогите DIN и ISO стандарди, а исто така и специјални производи изработени според потребите на купувачиte како што се завртки, навртки, подлошки, нитни и др. повеќе за компанијата »

Доколку сакате да бидете дел од амбициозен и динамичен тим, ова е одлична можност да се приклучите на нашиот тим.
АРИЉЕМЕТАЛ доо објавува оглас за работното место ОПШТ РАБОТНИК ВО МАГАЦИН

Потребни квалификации:
-Завршено средно  образование,
-Со или без работно искуство,  
-Способност за тимска работа
Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови и сакаат да бидат дел од нашиот тим треба да достават по е-маил:
-кратка биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија,
-најдоцна до 15.12.2023 год. на: e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »