Медицински лаборант

Плата од 30.000 ден. до 35.000 ден.

  • Објавен пред 3 недели
  • Скрин Лаб
  • Активен до 22.06.2024
  • Позиција: Медицински персонал/Негуватели
  • Локација: Скопје

Дијагностичка лабараторија Скрин Лаб со седиште во Скопје има потреба од МЕДИЦИНСКИ ЛАБОРАНТ за работа во лабараторија.

  • Работно време: понеделник - петок
  • Работно време: 07-15 часот 
  • Плата: 30.000 - 35.000 ден.

Државни празници и викенди се неработни.

Работно искуство ке се смета за предност. Контакт телефон: 070 463 290

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »