ВОЗАЧ - ДИСТРИБУТЕР

 • Објавен пред 8 месеци
 • Фа Дрогерија
 • Активен до 19.02.2020
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Дистрибуција на средства за чистење за домаќинства од брендот на Пулирапид и италијанска козметика за лична нега, веќе 30 години на пазарот.

В О З А Ч

Потребни квалификации:

 • Средно образование
 • 2 години возачко искуство
 • Брзо учење и познавање на артиклите
 • Возачка дозвола од Б-категорија

Работни задачи: 

 • Утовар, превоз и истовар на производите по дефинирани релации
 • Водење грижа за техничката исправност на возилото, негова чистота и редовно одржување
 • Водење грижа за исправноста на документите за возилото и стоката која се дистрибуира (сообраќајна дозвола, товарни листови, испратници и друга придружна документација)
 • Водење евиденција при примопредавање на стоката со одговорниот во маркетот

Ние нудиме:

 • Паричен износ нето плата за огласеното работно место изнесува во опсег од 20.000 ден. до 25.000 ден., во зависност од работната успешност.
 • Регрес и платен одмор согласно законсите нормативи
 • Колегијална работна атмосфера 

Сите заинтересирани можат да испратат персонална биографија (CV) со прикачена понова фотографија на емаил-от: fa_drogerija@yahoo.com

 

КЛИКНИ