Продажен персонал во Скопје (Ѓорче Петров)

За компанијата: “Жито” располага со над 70 маркети распространети низ цела територија на нашата држава. повеќе за компанијата »

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »