Електроинсталатер / електричар / електромонтер

За компанијата: ФМС дооел е специјализирана компанија која ги нуди сите услуги поврзани со имотот. Компанија која ќе го процени, идентификува и претстави најдоброто решение за предизвиците и проблемите со кои се соочува... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 9 месеци
  • ФМС дооел
  • Активен до 23.11.2023
  • Позиција: Електро-машински техничар/Техничар
  • Локација: Скопје
  • Веб: fms.mk/
  • Facebook: fms.skopje

Активни огласи од ФМС дооел:

Молер - Гипсар

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »