Кетеринг менаџер (за воена база во Германија)

Плата од 100.000 ден. до 120.000 ден.

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

Мотиви Вработување за свој клиент објавува оглас за:

КЕТЕРИНГ МЕНАЏЕР

 • Локација: Воена база во Германија
 • Времетраење на ангажман: од 06.06-15.07.2022 (со можност за продолжување на ангажманот и влегување во датабаза за понатамони ангажмани).
 • Обезбеден превоз до-од Германија
 • Обезбедени храна и сместување
 • Обезбедување на потребна документација по брза постапка
 • Задолжително претходно работно искуство
 • Нето плата од 1800,00 до 2100,00 USD
 • Работни задачи:
 • планирање на мени за храна и пијалок
 • организација на текот на работата
 • координација со тимот на подготовка на храна и служење

Телефон за контакт: +389 78 479 313

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »