Адвокатски приправник

Адвокатска канцеларија Алексов има потреба од ангажирање на приправник. Најмногу работиме во областите на трговско и деловно право.
Кандидатите треба да бидат во последната година од мастер студиите или веќе да имаат магистрирано.

 

Работно време - 7 часа - 09:00 до 16:00
Надомест: 8800 денари

 

Ве молиме Вашето CV да го пратите на advokat@aleksov.mk
За повеќе инфо, посетете ја нашата веб страница - www.aleksov.mk

КЛИКНИ