BAR & BREAKFAST FACTORY: Работници за во производство

Работници за во производство

Плата од 18.000 ден. до 20.000 ден.

За компанијата: Компанија за прозводство на висококвалитетни барови, чоколади и појадоци. повеќе за компанијата »

Работни задачи

  • Активно учество во целиот процес на производство од прием на суровини до готов производ
  • Работа на машини за производство и пакување
  • Работа со палетар
  • Работа во магацин

Потребни квалификации

  • Тимска работа
  • Одговорност

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »