ОПЕРАТОРИ-КАЗИНО

  • Објавен пред 11 месеци
  • Покерфејс ДООЕЛ
  • Активен до 15.08.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Се бараат ооератори за работа во автомат клоб во скопје, сите заинтересирани да достават CV на маил  ognen_popovski11@yahoo.com

КЛИКНИ