Архитект проектант

 • Објавен пред 2 недели
 • Гемма инженеринг
 • Активен до 30.03.2023
 • Позиција: Архитект и ентериер
 • Локација: Скопје
 • Веб: gemma.mk/

Активни огласи од Гемма инженеринг:

Архитект проектант - Градежен Инженер

Друштвото Гемма Инженеринг има потреба од: АРХИТЕКТ

Потребни квалификации, вештини и способности:

 • Високо образование Архитектонски факултет
 • Одлично познавање на AUTOCAD
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Ориентираност кон тимска работа
 • Организирана, иницијативна и мотивирана личност
 • Способност за работа под притисок и кратки рокови
 • Одлични организациски и комуникациски способности
 • Способност за донесување на брзи и ефикасни одлуки

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат CV на следната е- маил адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Kандидатите од потесниот избор ќе бидат повикани на личен разговор.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »