Техничар за слабострујни инсталации

За компанијата: ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ ги застапува најпознатите технолошки брендови, при што формира стабилен ланец на набавка и испорака на материјали од електро индустријата, при што овозможува техничка поддршка и помош за нашите клиенти преку изработка на документација и тестирање. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Ескон-Инженеринг
  • Активен до 21.10.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Струмица

Активни огласи од Ескон-Инженеринг:

Електротехничар

ДПТУ ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ Струмица има потреба од работници за пополнување на следниве работни позиции:

Работно место: ТЕХНИЧАР ЗА СЛАБОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ

Работни задачи:
- Изведба, монтажа и пуштање на работа на системи за видео надзор и аларми, противпожарна заштита, контрола на пристап и евиденција на работно време, јавна дојава
- Сетирање на софтверски параметри за споменатите слабострујни системи
- Одржување на пасивни и активни хардверски компоненти поврзани со споменатите слабострујни системи

Потребни квалификации и способности:
- Минимум средно образование
- Пожелно е поседување на возачка дозвола Б категорија
- Познавање на англиски јазик
- Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови
- Комуникациски вештини
- Способност за самостојна и тимска работа

На кандидатите им нудиме:
- Позитивна работна атмосфера со отворена комуникација
- Одлична плата и бонуси
- Континуирано усовршување и едукација во сите области (стручни, индивидуални, итн.)
- Можност за напредување
- Работа на големи и комплексни проекти кои нудат предизвици за совладување

Заинтересираните кандидати може да се јават на тел.: 075-736-367; 075-407-214 или да испратат CV на меил: [најави се за да го видиш е-маилот] .