Медицински работник

  • Објавен пред 5 месеци
  • Венустас Медикал
  • Активен до 25.05.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Поликлиника има потреба од медициски работник со полжен државен испит.

Контакт инфо: 078/353-354; 078/353-081; 02/2461-810

КЛИКНИ