Работник во магацинот во Скопје

За компанијата: МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и природна изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ДТУ МАГРОНИ ДОО Скопје:

Дистрибутер за реон Скопје

МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и природна изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци.

Нашиот успешен тим има потреба од извршител за позицијата:

Работник во магацинот во Скопје

Кандидатот ќе биде одговорен за:

  • Прием и издавање на готов производ во магацин за готов производ
  • Логистичка поддршка на секторите за продажба и дистрибуција
  • Одржување на хигена во магацинот и просторот околу магацинот

Барања за позицијата:

  • Средно образование
  • Задолжително искуство со работа на компјутер
  • Одговорност, комуникативност и способност за работа во тим
  • Работно искуство на слична позиција ќе се смета за предност

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] , најдоцна до 23.6.2022.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »