Персонал за во кујна

  • Објавен пред 8 месеци
  • Гостилница Бони
  • Активен до 03.03.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Бараме персонал за во кујна со претходно работно искуство во угостителството и припрема на храна (риба и месо). Сите оние кои се заинтересирани и ги исполнуваат овие услови, потребно е својата кратка биографија да ја достават на restoranboni@gmail.com

КЛИКНИ