Електро инженер за енергетика

 • Објавен пред 3 недели
 • БИС Инженеринг Скопје
 • Активен до 16.06.2021
 • Позиција: Електроника и телекомуникации
 • Локација: Скопје

БИС Инженеринг Скопје има потреба од електро инженер.

Опис на работното место:

 • Изработка на електрични шеми,
 • Правење увид на терен и изработка на техничко решение за дадени задачи,
 • Изработка на понуди според направен увид и техничко решение,
 • Директна комуникација со клиенти,
 • Водење на градежни книги и дневници,
 • Изработка на кориснички упатства.

Потребни квалификации:

 • Високо образование – Факултет за електротехника и информациски технологии,
 • Познавање на MS Word, Excel,
 • Познавање на EPLAN и AutoCAD,
 • Овластување А за изведба на градби од прва категорија ќе се смета за предност,
 • Одлично познавање на англиски јазик,
 • Возачка дозвола Б категорија.

Работно време и место каде се извршува работата:

 • Понеделник-Петок 8:00-16:00,
 • Работниот ангажман вклучува работа во просториите на БИС Инженеринг, како и теренска работа на територијата на Република Македонија.

Доколку ги исполнувате горенаведените квалификации и ваквиот работен ангажман е предизвик за вас, доставете ја својата лична биографија (CV) на следниот мејл: [email protected]  или телефонски на +389 2 3123-848.