Хигиеничар

За компанијата: Спорт М е компанија основана во 2004-та година со домашен капитал и во моментов работи само на територијата на Република Македонија. Основна дејност на компанијата се увоз, дистрибуција и продажба на спортска... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Спорт М ДОО Скопје:

Асистент во продажба во Интерспорт Охрид

Друштвото Спорт М ДОО Скопје има потреба од хигиеничар во седиштето на компанијата, на ул. Јадранска Магистрала бр. 139, Скопје. 

Работни обврски:
● Дневно одржување и чистење на деловните простории со површина од околу 300 м2,
● Подготовка на простории за состаноци и настани.

Потребни квалификации:
● Завршено средно образование,
● Препорачливо е претходно работно искуство како хигиеничар.

Работни услови:
● Полно или скратено работно време, по договор,
● Плата по договор,
● Почетен договор на определено време со можност за продолжување.

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат со испраќање на CV преку полето за аплицирање.

Кандидатите од потесен избор ќе бидат повикани на разговор со одделот за човечки ресурси. 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »