Магационер

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

ДМТШ Дени Интернационал во н.Илинден има потреба од вработување на магационер во царински склад:

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование,
  • Работно искуство во магацинско работење ( утовар/истовар на роба, работа со вилушкар),
  • Способност за тимска работа,
  • Организираност и одговорност,

Ние нудиме:

  • Износ на месечна нето плата 30.000 денари. (минимум 3 години работно искуство)
  • Надомест за прекувремена работа, празници и недела,
  • Можност да бидете дел од една успешна компанија,

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »