Хидромонтер (водоинсталатер)

  • Објавен пред една недела
  • ДГТ Жикол
  • Активен до 02.12.2020
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компании од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

 

Хидромонтер за изведба на водовод и канализација во објекти и надвор од нив     5 извршители

 

Потребни квалификации:

Работно искуство од минимум 3 години во струка

Познавање од работа и ракување со машини за лепење цевки (ППР, ПЕ) за изведба на водоводни инсталации

Искуство со монтирање на санитарна опрема во објекти

Искуство со опрема за изведба на касетен водовод

Возачка дозвола Б категорија

 

 

Личен Профил:

Организираност и одговорност

Комуникативност

Посветеност,лојалност,иницијативност

Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе

 

Вашата професионална биографија доставете ја на e-mail: anastasija.ristevska@zikol.com.mk

тел.071/221-056

 

 

КЛИКНИ