ДПТУ ИНТЕР АЛ ПИН има потреба од БРАВАР.

  • Објавен пред 8 месеци
  • ИНТЕР АЛ ПИН
  • Активен до 12.10.2018
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

ДПТУ ИНТЕР АЛ ПИН ДООЕЛ СКОПЈЕ, поради зголемен обем на работа, има потреба од вработување на БРАВАР/МОНТЕР со работно искуство.

Заинтересираните кандидати може да аплицираат на  klaudija@interalpin.com.mk  со назнaка „ За Работното место БРАВАР„ или да се јават на контакт тел 02/2033-2001

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ