Возач на камион

  • Објавен пред една недела
  • Изолација ДОО Скопје
  • Активен до 01.12.2021
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Потребни квалификации:

  • Работно искуство минимум 1 година
  • Возачка дозвола Ц-категорија
  • Возачка дозвола Е- категорија ќе се смета за предност

Работно време: 07-15 часот.