Продавач/ка

За компанијата: Рептил е ланец на маркети кој брои, 21 маркети лоцирани во Скопје и 4 маркети во Виница. Компанијата брои приближно 300 вработени. Рептил маркетите постојат 27 години и бележат континуиран раст и економски... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »