Асистент за продажба

 • Објавен пред 11 месеци
 • HYLA ДООЕЛ
 • Активен до 21.07.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Интернационална компанија Hyla има потреба од амбициозни и одговорни луѓе, кои со работа, труд и ентузијазам сакаат да постигнат највисоко ниво во организацијата.

HYLA тоа ви го нуди со обука, кариера и систем кој функционира во преку 60 земји во светот, како и во Македонија, да бидете дел од успешниот тим.
 

Ние ви нудиме:

 • Бесплатна обука и тренинг
 • Динамична работа и позитивно опкружување
 • Бонуси и напредувањЗаинтерсираните кандидати своето CV нека го испратат на смедната е-маил адреса: hylamakaas@gmail.com 

Потребни услови:

 • Добра комуникација и работа со луѓе
 • Огромна желба за работна шанса во која ќе се докажете
 • Позитивни, полни со ентузијазам и високо ниво на амбиција
 • возачка дозвола ,,б„ категорија

Заинтерсираните кандидати своето CV нека го испратат на смедната е-маил адреса: hylamakaas@gmail.com

Број на отворени работни позиции: 5

КЛИКНИ