Соработник за набавка

За компанијата: Италијанска компанија за производство со претставништво во Скопје повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Диа Груп Лајтинг
 • Активен до 27.11.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Скопје

Италијанската фирма Диа Груп Лајтинг со седиште во Скопје, има потреба од нов член во својот тим, на позиција:

Соработник за набавка со добро познавање на англиски јазик

Работни задачи:

 • Комуникација со клиенти во врска со направени нарачки

Што нудиме:

 • Работно време од 08:00-16:00, понеделник до петок
 • Редовни месечни примања od 21.500,00 ден. + провизија од продажба
 • Стабилна работа
 • Заинтересираните кандидати да испратат свое CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Потребни квалификации:

 • Oдлично познавање на англиски јазик
 • Пожелно е познавање на италијански јазик
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за работа под притисок
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Способност за следење на работни инструкции и процедури за работа
 • Познавање на работа со компјутер Microsoft Office (word, excell etc.)
 • Аналитички и организациски способности.
 • Претходно работно искуство и економски факултет се смета за предност