Магационер

Активни огласи од Виндија Интернационал:

Возач со Ц категорија

Компанијата „Виндија Интернационал“ заради проширување на тимот распишува оглас за вработување на магационер .

Потребни квалификации:

- Средно образование;

- Работно искуство (предност-работа со храна и прехранбени производи);

- Тимски дух.

Компанијата нуди:

-Одлична работна средина и услови за работа

-Можност за напредување во кариерата

Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси, испратете своја биографија (CV) на следната е-пошта : е-mail:   [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »