Продажен персонал - City Mall - Part Time 30 часа неделно

За компанијата: Котон е турска мултинационална компанија за облека. Заклучно со 2015 година, ланецот имаше над 362 продавници за малопродажба во 25 земји. Приказната за КОТОН, која започна во 1988 година со продавница... повеќе за компанијата »

Активни огласи од КОТОН МАГАЗАЏИЛИК ДООЕЛ:

Продажен персонал - Diamond Mall - Продажен персонал - Тетово

КОТОН Магазаџилик ДООЕЛ Скопје интернационална компанија која успешно работи во Северна Македонија околу 9 години, распишува конкурс за работното место:

Продажен персонал

Место на работа: Скопје-City Mall

Part Time 30h

Опис на работата:

 • Примање и изложување на робата по правила на компанијата
 • Следење на асортиманот и залихата
 • Работа на каса
 • Услужување на купувачи, во склад со стандардите на компанијата

Ви нудиме:

 • Можност за напредок и профисионално усовршување
 • Позитивна работна атмосфера
 • Месечни бонуси во однос на остварени таргети
 • Исплата на минат труд
 • Дополнително платени државни празници и работа во недела
 • Работа 30 часа неделно распределени во 4 работни денови и три слободни денови во неделата
 • Нето плата 22.000 мкд

Услови

 • Минимум ССС степен стручна подготовка
 • Пожелно претходно работно искуство на исто или слично работно место
 • Одговорност и организираност во работата
 • Комуникативност, љубезност и тимска работа.

Рокот за пријавување е 15 дена од денот на објавување.

Mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Ке бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »