Доставувач на пратки - Скопје

  • Објавен пред 2 недели
  • ВИП ПОШТА
  • Активен до 29.01.2022
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Вип Пошта  има потреба од вработување на на кандидати на позиција:

 Доставувач (курир)   - Скопје

 Потребни услови кои треба да ги исполнува кандидатот

  • Минимум средно образование
  • Задолжителна возачка дозвола Б категорија(активен возач)
  • Со и без работно искуство

Ние нудиме:

  • Почетна плата 18,000
  • Работно време од 9-17ч. или  8-16ч.

Контакт:

075-228-588

[најави се за да го видиш е-маилот]        

 

 

барај огласи за вработување » барај останати огласи »