ИТ техничар - сервисер

  • Објавен пред еден месец
  • ДДС Компјутери
  • Активен до 02.07.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

СЕРВИСЕР ЗА ИТ ОПРЕМА

Одговорности и обврски:

• Брзо и прецизно дијагностицирање и остранување на дефекти;

• Редовно и уредно следење на работните налози;

• Комуникација со клиентите за временски рокови и статусот на уредите оставени за сервис;

• Континуирано учење за категоријата и брендот на уреди/опрема кои ги сервисира.

Потребни квалификации:

• Завршено ССС образование;

• Предходно искуство во сервисирање на ИТ уреди, опрема  и оперативни системи (како:принтери,мултифункциски уреди, персонални компјутери, лаптопи и сл.);

• Познавање на англиски јазик ( читање ,пишување)

• Возачка дозвола Б категорија;

Лични карактеристики:

• Ориентиран кон пронаоѓање на решенија;

• Способност за работа со временски рокови;

• Флексибилност, самостојност, темелност, одговорност и посветеност;

Ние нудиме:

• Работа во пријатна работна средина,

• Мотивирачка плата,

• Можност за дополнителна едукација ,кариерен развој и напредок.

Испратете го вашето CV на [email protected]

Само потесно селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.