Хотел Супер 8 има потреба од пица мајстор

  • Објавен пред 4 месеци
  • Хотел Супер 8
  • Активен до 13.07.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Хотел Супер 8 поради зголемениот обем на работа, вработува:

Пица мајстор

Сите заинтересирани кандитати, да испратат кратка биографија со назнака за позицијата за која што аплицираат на contact@hotelsuper8.com.mk, или да се јават на тел. бр. 023212225 или 023213554.

КЛИКНИ