Шанкер/ки, касиер/ки и хигиеничар/ки

  • Објавен пред 5 месеци
  • Mulliri
  • Активен до 14.09.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Mulliri има потреба од:

3-Шанкер/ки

3-Касиер/ки

3-Хигиеничар/ки

Вашите CVа пратете ги на mullirivjetermk@gmail.com

КЛИКНИ