Комерцијалист за продажба на прехранбени производи во маркети и хорека

За компанијата: Фирмата Киносенс сопственик на брендот THE PIZZA PLACE е основана 2012 година. Во текот на изминатите години напорно работиме на промоција на оригиналниот италијански вкус и квалитет на пиците користејќи... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • The Pizza Place
 • Активен до 18.06.2024
 • Позиција: Комерцијалист/Агент
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.7d.mk

Комерцијалист за продажба на прехранбени производи во маркети и хорека

Потребни квалификации

 • Минимум завршено средно образование или висока стручна спрема
 • Пожелно претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловните клиенти
 • Основно познавање на компјутери- пакет ms-office
 • Флексибилност за работа и на терен
 • Одговорност и посветеност
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Возачка  Б  категорија

Што нудиме

 • Пријава на полно работно време
 • Редовен месечен надомест и годишен регрес
 • Бонуси
 • Платен годишен одмор 20 дена
 • Службен телефон
 • Службено возило
 • Работа време од понеделник до петок ( прва смена)  со исполнување на 40 часа неделно.

Работни задачи

 • Директна продажба и маркетинг со почитување и спроведување на стандарди и процедури за работа
 • Грижа за производи по стандарди на компанијата
 • Грижа за купувачи на дадениот регион
 • Следење и известување на активностите на пазарот
 • Грижа за наплата на побарување
 • Асистирање на купувачите при избор на артиклите
 • Подржува и гради тимски дух и решава проблеми во интерес на работењето.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »