Келнер

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

Ресторан на бензинска пумпа Интер- Оил н.Маџари има потреба од вработување Келнер.

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите се:

  • завршено средно образование;
  • со и без работно искуство.

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »