Дистрибутер/ Доставувач

За компанијата: Интернатионал Фреш Фоод ДОО е компанија со седиште во Скопје, формирана во 2018 година од домашни и странски инвеститори. Компанијата има за цел да започне со производство и дистрибуција на свежо пилешко... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Интернешнл Фреш Фуд ДОО:

Магационер - Скопје

Интернатионал Фреш Фоод ДОО е компанија со седиште во Скопје, формирана во 2018 година од домашни и странски инвеститори. Компанијата започна со производство и дистрибуција на свежо пилешко месо на домашниот пазар и пошироко. Визијата на Компанијата е преку изградба на сoпствени инкубаторски станици, фарми за бролјери, сопствена кланица и фабрика за производство на сточна храна да креира затворен круг на производство на свежо пилешко месо со врвен квалитет и пласирање до потрошувачите на најквалитетен 100% домашен производ.

 

Позиција: ДИСТРИБУТЕР-ДОСТАВУВАЧ

 

Појдовна локација: Скопје

 

Работни задачи:

 • Дистрибуција на производи за реон Скопје;
 • Постојана грижа и унапредување на соработката со купувачите на дефинираниот реон;
 • Грижа за оптималното ниво на снабдување на купувачите од асортиманот на производи;
 • Реализирање на зададените цели на продажба на неделно и месечно ниво;
 • Одговорен за имплементација на договорените активности кај  купувачите;
 • Врши и други работи кои спаѓаат во делокругот на работењето.

 

Потребни квалификации:

 • Минимум Средна Стручна Спрема –ССС;
 • Искуство во областа на малопродажба ќе се смета за предност;
 • Исполнителен, комуникативен, организиран и практичен;
 • Возачка дозвола Б-категорија;
 • Пожелно познавање на Албански јазик
 • Познавање на MS Office пакетот
 • Способност за работа во тим, и ефикасно координирање на тим;
 • Аналитичност, почитување на рокови, самоиницијативност и лојалност.

 

Сите заинтересирани кандидати нека испратат свое CV со фотографија не постара од 6 (шест) месеци на e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со задолжителна назнака “Дистрибутер - доставувач“ или преку полето „АПЛИЦИРАЈ

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

Изборот на најдобрите кандидати ќе биде извршен најдоцна во рок од 45 дена од завршувањето на рокот за пријавување, во зависност од бројот на пријавените кандидати, во согласност со членот 23 од Законот за работни односи.

 

Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
Апликациите без назнака НЕМА да бидат разгледани!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »