сервисер за фискални апарати

  • Објавен пред 7 месеци
  • Давид компјутери
  • Активен до 06.03.2020
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Кавадарци

Давид компјутери ДООЕЛ  го проширува тимот во Кавадарци и Неготино, сервисер за фискални апарати, администација и работа со клиенти.

Телефон за контакт 078/414-734


 

КЛИКНИ