Електричар - електротехничар ( електроничар )

За компанијата: ЖИКОЛ е лидер во градењето на Вашата визија. Ние сме градежници пред сè и тоа нè разликува од другите! Градете ја вашата иднина денес. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • ДГТ Жикол
  • Активен до 30.07.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Електричар - електротехничар  ( електроничар) 3 извршители за одржување на сепарација

Потребни квалификации:

-        Со или без работно искуство,

-        Предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција,

-        Пожелно е познавање на читање на електро шеми.

Личен Профил:

-        Флексибилност

-        Одговорна и вредна личност

-        Организираност

-        Мотивираност и превземање на иницијатива

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на [email protected]  контакт телефон 070/395-643