Рецепционер/ка

  • Објавен пред 4 месеци
  • ОСТЕН АРТ ХОТЕЛ
  • Активен до 13.06.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ОСТЕН АРТ ХОТЕЛ има потреба од вработен на работна позиција 

РЕЦЕПЦИОНЕР/КА

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС (високо образование се смета за предност),
  • Задолжително  познавање на Англиски јазик, (познавање втор јазик ќе се смета за предност)
  • Одлични комуникациски вештини,
  • Љубезност

Сите заинтересирани можат да испратат CV на: ostenarthotel@gmail.com

Или да исконтактираат на : 071-308-501

КЛИКНИ