Шивач/ки

 • Објавен пред една недела
 • Сајт ДОО - Скопје
 • Активен до 28.03.2023
 • Позиција: Текстилни работници
 • Локација: Скопје
 • Веб: sajt.com.mk/

Активни огласи од Сајт ДОО - Скопје:

Помошник/чка во текстилна работилница

САЈТ доо -Скопје има потреба од вработување на две Шивач/ки

Локација: Центар на Скопје, во близина на градски парк.

Работно време: од понеделник до петок, од 7 до 15ч.;

 • Неопходно е претходно шивачко искуство ;
 • Потребно е да има желба за работа, одговорност, исполнителност, желба за тимска работа.

Ние нудиме:

 • Одлична редовна месечна плата
 • Работа во центар на Скопје
 • Работа само во делници, односно слободни викенди и празници
 • Исплата на годишен регрес за годишен одмор

Пријавување на  [најави се за да го видиш е-маилот] или 071 720 834 од 08-15ч

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »