Хостеси (шанкерки, касиерки)

(преземи го огласот во Word)

Компанијата СЕНАТОР МАКЕДОНИЈА ДОО Скопје има потреба од вработување на хостеси (шанкерки, касиерки), за работа во Автомат клубови за игри на среќа во Скопје.

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование
  • Работно познавање на компјутери
  • Не е потребно работно искуство

Личен профил:

  • Професионален однос кон клиенти
  • Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи
  • Комуникативна, одговорна и лојална личност
  • Самоиницијативност и посветеност на работата

Заинтересираните кандидати задолжително да испратат CV со фотографија на e-mail: senatorhr@t.mk .

КЛИКНИ