Планер за производство

 • Објавен пред 10 месеци
 • Те-Те Пласт
 • Активен до 20.02.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ТЕ-ТЕ ПЛАСТ објавува ОГЛАС за работна позиција:

ПЛАНЕР ЗА ПРОИЗВОДСТВО

Те-Те Пласт заради проширување на своите  капацитети има потреба од планер за производство.

Кандидатот ќе биде одговорен за:

Комуникација со комерција за испорака на готов производ, прибирање на нарачки, планирање на расположливи капацитети, одржување на машини-бризгалки, отворање на работни налози, материјално водење на магацин, следење на слободни капацитети во производство, следење на датум и серија на испорака, подготвување на план за работа и определување на одговорни лица за работење на бризгалки

Потребни квалификации:

 • апсолвент / ВСС Машински факултет
 • со и без работно искуство
 • поседување на возачка дозвола Б категорија

Работно време- од 07:00 до 15:00 часот.

Плата: 20.000ден.

Способности кои е потребно да се поседуваат:

 • способност за работа во тим
 • иницијативност и адаптабилност
 • способност за работа под притисок и запазување на крајни рокови

Претходни работни искуства во компании од производен карактер ќе се сметаат како голема предност.

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат и да достават свое CV на следнава контакт адреса: jasna.petkovska@teteplast.com , со назнака: Апликација за работно место- Планер за производство.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

КЛИКНИ