Фарбар за електростатско фарбање

За компанијата: БМГ Елецтрицал Енгинееринг е приватна компанија регистрирана во 2017 година како специјализирана компанија која работи во енергетскиот сектор. Главниот фокус на претпријатието е проектирање и склопување на нисконапонски дистрибутивни ормани, моторнo командни центри како и среднонапонски постројки повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • BMG Electrical Engineering
  • Активен до 09.04.2021
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

Компанијата BMG Electrical Engineering вработува:

- Фарбар за работа во електростатска фарбара со прашкасти бои

Одговорности: 

- Припрема на артикли за фарбање

- Организирање на процес на фарбање 

- Грижа за машински парк

Сите заинтересирани може да не контактираат на [email protected] или на 071 344 772