Менаџер за продажба и унапредување на продажни центри

За компанијата: NATURA THERAPY е водечка компанија на пазарот која се занимава со развој, производство и продажба на висококвалитетни, иновативни природни додатоци на исхраната наменети за подобрување и одржување на здравјето... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Natura Therapy:

Комерцијалист за продажба

Компанијата за развој и производство на додатоци на исхраната, производи за спорт и фитнес и козметика за потребите на работењето на сопствен ланец од 24 продажни центри има потреба од: МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА И УПРАВУВАЊЕ НА ПРОДАЖНИ ЦЕНТРИ

Менаџерот треба да управува со работењето на 24 продажни центри низ целата држава со следните обврски:

 • Унапредување на продажбата во продажните центри на компанијата
 • Поставување и остварување на продажни таргети за продажните центри
 • Поставување и реализација на промотивни акции и други промотивни активности
 • Менаџирање, развој и едукација на продажниот персонал
 • Анализа на пазарот и конкуренцијата и предлагање на решенија за  подобра пазарна поставеност и развој на постоечките и отварање на нови центри

Потребни квалификации и вештини;

 • Завршено минимум ССС, кандидатите со факултет имаат предност
 • Задолжително предходно искуство во менаџирање на продавници или продажби
 • Искуство во работа на терен и менаџирање на продажни центри низ целата држава
 • Поседување возачка дозвола Б-категорија (активен возач)
 • Одлични организациски, комуникациски и менаџерски способности
 • Иницијативност, темелност и целосна посветеност на работата;
 • Предходно искуство со работа со лекови, додатоци на исхраната, медицински помагала и функционални производи ќе се смета како предност
 • Образование, знаење или предхосно искуство во  фармација и медицина исто така ќе се смета за предност

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените услови можат да испратат CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »