ПЗУ НИКОБ МЕДИКАЛ: Медицински сестри

Медицински сестри

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, ПЗУ НИКОБ МЕДИКАЛ Скопје објавува оглас за вработување на: МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ 

Потребни квалификации:

 • Завршено  средно медицинско образование - насока за медицинска сестра;
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност;
 • Положен стручен испит за медицинска сестра;
 • Да има општа здравствена способност 
 • Познавање на работа со компјутери;
 • Основно познавање на англиски јазик.

Потребни квалификации: 

 • Организираност и одговорност;                                                                                                           
 • Одлични комуникациски вештини;                                                                          
 • Професионалионален и љубезен однос кон клиентите;                                                           
 • Способност за индивидуална и тимска работа;                                                                       
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност.

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина;
 • Редовни месечни примања;
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »