Продажен персонал - Capitol Mall

За компанијата: Котон е турска мултинационална компанија за облека. Заклучно со 2015 година, ланецот имаше над 362 продавници за малопродажба во 25 земји. Приказната за КОТОН, која започна во 1988 година со продавница... повеќе за компанијата »

Активни огласи од КОТОН МАГАЗАЏИЛИК ДООЕЛ:

Продажен персонал - City Mall

Котон Магазаџилик ДООЕЛ. Друштво за трговија со текстил на мало во специјализираните продавници, распишува конкурс за работно место:

Продавач во малопродажен објект

Место на работа: Скопје-Capitol Mall

Опис на работата:

  • Примање и изложување на робата по правилата на брендот
  • Следење на асортиманот и залихите во секторите
  • Работа на каса
  • Услужување на купувачите, во склад со стандардите на брендот

Услови:

  • Минимум III степен стручна подготовка
  • Пожелно претходно работно искуство на исто или слично работно место
  • Одговорност и организираност во работењето
  • Комуникативност, љубезност и тимско работење 
  • Динамично опкружување
  • Брз професионален развој и напредок во кариерата

Рокот на пријавување е 15 дена , од денот на објавување.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор.

Mail: [најави се за да го видиш е-маилот]