МЕНАЏЕР НА РЕСТОРАН

 • Објавен пред 8 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 21.12.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Мотиви:

Research and call agents – 6 извршители

Приватна агенција за вработување Мотиви, за потребите на свој клиент, ресторан лоциран во Сити Мол вработува

 

Менаџер на ресторан

 

Потребни квалификации

 • Минимум ССС
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Способност за организирање и водење на тим

 

Одговорности

 • Прием и водење на набавки
 • Контрола на целокупната работа
 • Организација на тимот
 • Преглед на промет, уплата.
 • Водење на контрола на расходи

Што нудиме:

 • Солидни месечни примања
 • Флексибилно работно време
 • Годишен регрес
 • Обезбеден оброк

Само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ