Пекар/ка

Плата 62.000 ден.

Ланецот бурекџилници КИСМИ има потреба од: мајстори - пекари во новоотворена пекара во населба Тафталиџе.

Работни задачи:

  • Производство на бурек, пити, бели печива и лиснато тесто
  • Плата 62.000 ден. - со можност за договор во зависност од работното искуство
  • Регрес за годишен одмор 40.000,оо денари

Сите заинтересирани и за повеќе информации може да се јават на телефон 070 810 779

Лице за контакт Горан.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »